تهيه روغن زرده تخم مرغ
زرده تخم مرغ حاوي ويتامين D است. زرده تخم مرغ داراي پروتئين، ويتامين و مواد مغذي است كه براي تعادل الكتروليت ها در بدن ضروري است. از زرده تخم مرغ ميتوانيم روغن زرده تخم مرغ را استخراج كنيم.
همچنين داراي مواد معدني مثل آهن، كلسيم، منيزيم، پپتاسيم و سديم و سلنيوم است.
زرده تخم مرغ و سفيده تخم مرغ داراي ويتامين ها و مواد معدني يكساني هستند ولي زرده تخم مرغ داراي فوايد بيشتري از سفيده تخم مرغ است.
خواص روغن زرده تخم مرغ دكتر اويل
زرده تخم مرغ حاوي كاروتنوئيد است كه براي سلامت چشم بسيار مفيد است.
براي درمان شب ادراري در كودكان ميتوان از اين روغن استفاده كرد. به صورتي كه مقداري روغن را بر روي گودي كمر بريزيد و پهلوها را ماساژ دهيد.
همچنين براي پرپشت شدن ريش و سبيل، اين روغن بسيار مفيد است.
خواص روغن زرده تخم مرغ براي مو
از روغن زرده تخم مرغ دكتر اويل ميتوان براي جلوگيري از ريزش مو استفاده كرد. همچنين به لطافت و نرمي مو نيز كمك ميكند.
دو قاشق زرده را با دو قاشق روغن زيتون تركيب كنيد. سپس يك فنجان آب به آن اضافه كنيد. بعد به موها و پوست سر بماليد و به مدت پنج دقيقه ماساژ دهيد. تا جذب ريشه مو شود.
بعد از يك ربع موها را با آب ولرم بشوييد تا از ريزش مو خلاص شويد. البته به اين نكته توجه داشته باشيد تا اين روغن كارايي هاي خود را انجام دهد به زمان احتياج دارد. هفته اي يك بار اين عمل را انجام دهيد.
براي درمان سفيدي مو ميتوان از روغن زرده تخم مرغ دكتر اويل استفاده كرد. همچنين براي رفع آكنه و جوش نيز اين روغن بسيار موثر است به صورتي كه بر روي محل جوش بريزيد و به آرامي ماساژ دهيد.
براي رفع جاي زخم و سوختگي هاي كوچك نيز ميتوان استفاده كرد.
براي جلوگيري از وز شدن مو نيز روغن زرده تخم مرغ دكتر اويل تاثير گذار است. همچنين براي تقويت ريشه مو نيز مفيد است و از آسيب موها جلوگيري ميكند.
طرز تهيه روغن زرده تخم مرغ
براي تهيه اين روغن ابتدا چند عدد تخم مرغ را به مدت ۲۰ دقيقه بپزيد. سپس آنرا خنك كرده و پوست آنرا جدا كنيد. از وسط آنرا برش بزنيد. زرده ها را از سفيده ها جدا كنيد.
از سفيده ها براي صبحانه يا سالاد ميتوانيد استفاده كنيد چون در اينجا به آنها احتياجي نيست. زرده ها را در ماهيتابه له كنيد سپس روي حرارت ملايم قرار دهيد تا زرده ها به رنگ تيره در بيايند. زرده تيره شده شروع به دود كردن ميكند.
نگران نباشيد با چنگال دوباره زرده هاي تيره شده را له كنيد و به طور منظم هم بزنيد. اين عمل را ادامه دهيد تا روغن زرده ها بيرون بيايد. در اثر اين فرايند دود غليظي حاصل ميشود و بهتر است دود را خارج كنيد.
بعد از اينكه روغن زرده تخم مرغ خارج شد حرارت را خاموش كرده تا خنك شود. بعد از خنك شدن تركيب آنرا از صافي عبور دهيد تا روغن آن خارج شود. سپس در ظرف شيشه اي بريزيد.
روغن بايد شفاف باشد اگر داراي ذرات جامد بود دوباره آنرا از صافي عبور دهيد. اين روغن را در دماي اتاق، تا يك سال ميتوان نگهداري كرد. در يخچال به مدت سه سال قادر به نگهداري آن خواهيد بود.